Eesti top hotellid ja spad, mida külastada sel suvel

Eesti on tõeline pärl puhkuse veetmiseks, pakkudes mitmekesiseid võimalusi alates kaunistest randadest kuni luksuslike spaade ja hotellideni. Suvekuudel avaneb parim võimalus avastada Eesti parimaid majutusasutusi, kus ootavad sind lõõgastavad hoolitsused, tervislikud elamused ja esmaklassiline teenindus. Siin on mõned Eesti tipphotellid ja spaad, mida sel suvel kindlasti külastada.

Pädaste mõis, Muhu saarel

Muhu saarel asuv Pädaste Mõis pakub rahu ja luksust ajaloolises keskkonnas. 14. sajandist pärinev mõisakompleks on hoolikalt renoveeritud, säilitades oma ajaloolise võlu koos kaasaegsete mugavustega. Külalised saavad nautida luksuslikke sviite, kust avaneb hingemattev vaade merele ja ümbrusele. Pädaste spaa pakub unikaalseid kehahoolitsusi, kasutades kohalikke looduslikke koostisosi, tagades tõelise lõõgastuse ja heaolu. Lisaks on mõisas võimalik nautida kulinaarset elamust restoranis Alexander, kus iga roog on kunstiteos, valmistatud kohalikest ja hooajalistest saadustest. Pädaste Mõis ühendab ajaloo, looduse ja luksuse, pakkudes unustamatut elamust igale külastajale.

Hedon Spa & Hotel, Pärnu

Pärnu rannapromenaadil asuv Hedon Spa & Hotel on tõeline oaas neile, kes otsivad lõõgastust ja luksust. See ainulaadne spaa pakub mitmekesiseid tervise- ja iluprotseduure, mis põhinevad ajalooga seotud ravimeetoditel ja kaasaegsetel teadmistel. Hedoni spaa interjöör, mis on inspireeritud endise mudaravila ajastust, loob rahustava ja elegantse atmosfääri. Külastajad saavad nautida erinevaid saunasid, basseine ja privaatset spaakeskust, kus on võimalik lõõgastuda ja unustada igapäevaelu stress. Lisaks pakub Hedon suurepäraseid maitseelamusi oma restoranides, kus on menüüs nii kohalikke hõrgutisi kui ka rahvusvahelisi roogasid. Hedon Spa & Hotel ühendab ajaloolise elegantsi ja kaasaegse mugavuse, pakkudes unustamatut puhkuseelamust kõigile, kes soovivad end hellitada ja nautida Pärnu kauneid ranna- ja spaavõimalusi.

Vihula mõis

Lahemaa rahvuspargis asuv Vihula mõis on tõeline pärl, mis ühendab romantika, looduse ja ajaloo. See maaliline mõisakompleks pakub külastajatele unustamatuid elamusi luksuslike majutusvõimaluste ja mitmekesise tegevusprogrammiga. Vihula mõisa spaa, mis asub ajaloolises hoones, pakub erinevaid hoolitsusi ja saunarituaale, kasutades looduslikke ja orgaanilisi tooteid. Lisaks spaaelamustele saab Vihulas nautida ka maitsvaid roogasid restoranis, mis keskendub kohalikele ja hooajalistele koostisosadele. Külastajatel on võimalus avastada Lahemaa rahvuspargi kauneid maastikke, jalutada läbi ajalooliste parkide ning osaleda erinevatel kultuuriüritustel ja töötubades. Vihula mõis on ideaalne sihtkoht neile, kes soovivad põgeneda linnakärast ja sukelduda ajaloolisse atmosfääri, nautides samal ajal looduse rahu ja luksust.

Swissôtel Tallinn

Tallinna südalinnas asuv Swissôtel on tuntud oma luksuslikkuse ja esmaklassilise teeninduse poolest. Hotell pakub suurepäraseid majutusvõimalusi koos imelise vaatega linnale. Swissôteli spaa on üks linna parimatest, pakkudes erinevaid lõõgastus- ja iluprotseduure. See on ideaalne koht, kus nautida linnapuhkust ja lõõgastuda pärast pikka päeva Tallinna vanalinna avastamist.

Georg Ots Spa Hotel, Saaremaa

Georg Otsa Spa Hotel on ideaalne sihtkoht neile, kes otsivad puhkusel tasakaalu luksuse ja tervise vahel. See kaasaegne spaa asub mereäärses Kuressaares, pakkudes hingematvaid vaateid Kuressaare lossile ja lahele. Hotellis saab nautida laias valikus spaaprotseduure, sealhulgas erinevaid massaaže, kehamähiseid ja näohooldusi, mis on mõeldud keha ja meele täielikuks lõõgastumiseks. Lisaks tervise- ja iluteenustele pakub hotell ka aktiivseid programme, sealhulgas joogasessioone ja veetreeninguid.

Lisaks väärivad mainimist Tervise Paradiis Pärnus, Schlössle Hotel Tallinnas, V Spa Hotel Tartus ja Lydia Hotel Tartus. Need on vaid mõned nimekad hotellid ja spad, kuid valik on veelgi suurem. Kui plaanid suvist puhkust ja vajad rahalist toetust, võib kiirlaen või väikelaen olla sobiv lahendus, et saaksid muretult nautida oma puhkust. Soovime sulle mõnusat ja unustamatut suvepuhkust Eestis!