Virumaa spordiklubi võidutses taekwondo Eesti meistrivõistlustel

ML Sport saavutas meistrivõistlustel klubide arvestuses 1. koha. Foto: ML Sport

Eesti taekwondo meistrivõistlustel toimusid 25. mail kuumas Pärnus, täpsemini Pärnu kergejõustikuhallis. Täname Eesti taekwondo föderatsiooni sportlikult pingelise ja emotsionaalse päeva eest, mis jääb kauaks meelde.

Virumaa spordiklubi ML Sport saavutas meistrivõistlustel klubide arvestuses 1. koha. Eesti taekwondo meistriteks sparringus võitlesid end sportlased: Miliana Gross, Eilin Naarits, Ramon Morris Aru, Aron Altper, Oskar Kullik, Lorette Paju ja Rihhard Kullik, kes tuli Eesti meistriks koguni kahes kaalukategoorias.

Teisele kohale tulid sportlased: Karl Naarits, Roland Vasiljuk, Emilia Kokerov, Isabel Parovart, Roland Mennik, Samantha Muuli, Mirtel Mirabel Allik, ja Nikita Rimitsen. Kolmandale kohale: Fränk Mets, Mari Liis Saar, Saara Vahtramäe, Arina Dukenejeva, Kren Astok, Daniil Šumilov ja Ronja Aru.

Me ei saa öelda, et läksime ja tegime. Meie viimane kuu oli tavapärasest tõsisem ettevalmistus lisatreeningute näol. Panime eesmärgi, nägime vaeva, tegime ära. Nii mõnelgi sportlasel jäi jalka trenni minemata (loodan, et jalgpalli treenerid ei pane pahaks). Suvi on ees ja taekwondo’s on nüüd väheke rahulikum ning loodan, et meie õpetatud taekwondo-oskused tulevad jalkas või mõnes muus alas ainult kasuks.

Nagu ikka käivad spordiga kaasas pisarad ja rõõm. Ka seekord oli palju pisaraid, palju õnnepisaraid ja palju rõõmu. Kokkuvõttes saavutasime klubiga üleüldise 1. koha. See sai tõeks saada ainult tänu kogu tiimile, kes meiega olid.

Treenerite Viktoria, Anete ja Ronaldiga täname südamest kogu tiimi, kes olid sel kuumal päeval meiega, selle asemel, et rannas aega veeta. Selle suurepärase tulemuse jaoks oli iga tulek matile suure kaaluga. Kõik, kes te osalesite, peaksite sõltumata oma saavutatud kohast olema väga uhked, et te üldse julgesite ja saite astuda matile EMV-l. Sedapuhku ei hakka eraldi päevakangelasi välja tooma, sest seekord olid kangelased kõik!

Treeneritel on hea meel, et ka lapsevanemad nägid ja tundsid väga emotsionaalseid matše ning said kinnitust, et taekwondo on huvitav ja taktikaline emotsioone täis spordiala.

Tunneme heameelt, et taekwondo areneb Eestis ja Virumaal. Rõõmustame, et meil on professionaalne ja spordile omane toetav koostöö alaliidu ning kõigi alaliidu klubide vahel. On tore, et peale pingelisi ja suure kaaluga matše jäävad treenerid treeneriteks ja üksteisele truuks ning toetavaks, sest lõpuks teeme me seda kõik ühise spordiala nimel. Ühise Eesti taekwondo nimel! Oleme kokkuhoidev ja tugev ühiste eesmärkide poole püüdlev Eesti taekwondo pere.

Marko Levtšenko